Projekt o marvelovské postavě Nova je oficiální. Jak dlouhý by mohl být třetí Deadpool? A nová Vrána čelí nenávisti


 Komiksové střípky.

O tom, že jeden z nejznámějších členů galaktické policie Nova Corps Richard Rider/Nova dostane vlastní projekt se mluví už dlouho. Spekulovalo se o filmu, spekulovalo se o seriálu, spekulovalo se o speciálu a stále nevíme, co z toho vznikne, respektive vypadá to na seriál nebo speciál, protože to byl právě šéf marvelovského oddělení televize, streamování a animace Brad Winderbaum, který potvrdil, že je projekt v počátečních fázích vývoje, detaily ale neodhalil.

Jak dlouhý bude třetí Deadpool?

V poslední době se začaly objevovat spekulace o tom, jaká bude stopáž očekávané komiksovky Deadpool & Wolverina (premiéra 25. 7. 2024) a zatím žádný konkrétní čas nebyl potvrzen, ovšem často důvěryhodný zdroj Cryptic4KQual tvrdí, že to bude něco málo přes dvě hodiny.

Vrána to nebude mít snadné

Nedávno se objevil první trailer na novou verzi kultovního komiksového filmu Vrána a překvapil svou surovostí a krvavostí, ovšem, jak se dalo předpokládat, milovníci původního projektu se ve velkém rozhodli do upoutávky pustit a za 24 hodinu po uvedení měla upoutávka na YouTube 42 000 liků a 53 000 disliků. Což ale samozřejmě neznamená, že samotný film musí být zákonitě špatný, jen to nebude mít u diváků snadné.

Zdroj: CBM, FearHQ, Marvel Studios/Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat