Eternals 2 zrušeni nejsou. Herečka z Madam Web si chce zahrát s hvězdou Spider-Mana. A tvůrce X-Menů byl prý vyhozen kvůli OnlyFans


 Komiksové střípky.

Nedávno se začalo mluvit o tom, že druzí Eternals jsou u ledu s tím, že se chce Marvel zaměřit na pokračování projektů, které byly v minulosti úspěšné. Ovšem, zdá se, že další Eternals zrušeni nejsou, podle znalce branže MyTimeToShineHello se jen projekt přetransformuje v něco jiného. 

Co to konkrétně znamená, to není jasné, ale nebylo by překvapením, pokud by se objevili ve filmu jiných postav.

Sydney Sweeney si chce zahrát s MJ

Sydney Sweeney ztvárnila v neúspěšné komiksovce Madam Web (2024) Julii Carpenter/Spider-Woman a s ohledem na to, jak projekt dopadl se asi příliš nepočítá s jejím návratem, ale samotná herečka by do toho šla, ovšem s tím, že by si chtěla zahrát po boku své kolegyně ze seriálu Euforie Zendayou, která ztvárňuje komiksovou MJ. 

Těžko říct, jestli se toho dočkáme, ale my bychom nebyli proti.

Ven kvůli účtu na OnlyFans?

Nedávno vyšlo najevo to, že jen pár dnů před premiérou nových dílů očekávané animované série X-Men '97 (premiéra 20. 3. 2024) byl vyhozen její hlavní tvůrce Beau DeMayo

Nebylo ale jasné proč. Oficiální důvody stále nebyly oznámeny, ale objevily se zákulisní zprávy o tom, že nebylo vůbec snadné s ním spolupracovat a společnost Disney prý také příliš nepotěšilo to, že má Beau profil na OnlyFans, který sice není eroticky laděný, ale prý měl obsahovat znepokojivý materiál.

Dobrou zprávou pro fandy ale je, že první názory na seriál jsou veskrze pozitivní. 

Zdroj: ComicBook, Toonado, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat