Marvels: Pokud se vám film nebude líbit po čtvrt hodině, v pohodě, ale buďte fér, vzkazuje herečka


Teyonah Parris oslovila diváky.

Marvels (2023) se v kinech nevedli dobře, finančně nezabodovali a byť profesionální recenze nejsou špatné, někteří diváci jsou k projektu možná až příliš drsní. Teď se k situaci vyjádřila představitelka Monicy Rambeau Teyonah Parris:

"Myslím, že se o tom vedlo hodně řečí a lidé to ani neviděli. Což je pro mě frustrující, když lidé komentují něco, co popravdě ani nevyzkoušeli. Je tu spousta lidí, kteří do toho vložili svůj čas, duši a talent, aby to vzniklo. Doufám, že tomu lidé dají férovou šanci tím, že se na to podívají nebo to vyzkoušejí. Pokud se vám to nebude líbit po prvních 10, 15 minutách, to je v pohodě. Váš čas je cenný. Ale my točíme tyhle filmy jako únik ze skutečného světa a to kvůli lehkosti a radosti a fantasknosti. Nemusí se vám něco líbit, ale dejte tomu šanci s tím, že se na to opravdu podíváte a uděláte si svůj vlastní názor. A pokud ano, pak je to fér. Tak to cítíte a to vám já neberu."

Je pravda, že v určitých momentech může fungovat něco, jako "davová psychóza lite", kdy lidé před tím, než samotný projekt vidí, ho rovnou odsoudí na základě názoru ostatních, takže Teyonah nemá nelogický požadavek - podívejte se a udělejte si názor sami.

My máme například takový, že Marvels nejsou úplný zázrak, ale nejde ani zdaleka o nejhorší marvelovku.

Zdroj: People, Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat