Jestli už vám sestoupila varlata, Harry Potter není pro vás, myslí si herečka. Kolegyně nesouhlasí


Co se děje?

Představitelka profesorky Prýtové z filmů Harry Potter Miriam Margolyes je známá tím, že se nebojí být upřímná. Velmi upřímná. A nedávno zaskočila některé fandy Pottera poměrně zajímavým prohlášením:

"Bojím se o fandy Harry Pottera, protože v aktuální chvíli už by se přes to měli přenést. Je to 25 let a je to pro děti. Myslím, že je to pro děti. Zasekli se u toho. Natáčím Cameos (videovzkazy od známých osobností, pozn. redakce) a lidé říkají, 'Máme svatbu ve stylu Harryho Pottera,' a mě napadne, 'Božínku, jak zábavná asi bude první noc?' Nemůžu na to ani pomyslet. Ne. Harry Potter je nádherná věc. Jsem za ni velmi vděčná. Nejsem kvůli tomu nešťastná. Prostě si jen myslím, že je to pro děti a jestli už vám sestoupila varlata, je čas na to zapomenout. Víte, zaměřit se na jiné věci."

S tím ale nesouhlasí Jessie Cave (představitelka Levandule Brownové):

"Je škoda, že k tomu došlo. Víte, jaká je, je prostě zábavná. A nemyslím si, že to myslela tak, jak je to někdy interpretováno, doufám. Ale opravdu se mi nelíbí, že to řekla."

My se na Miriam nezlobíme a to přesto, že i v našem věku máme Pottera rádi. Pokud jste viděli rozhovory touhle s herečkou, víte, jak má prořízlou pusu a její názor respektujeme, i když s ním nesouhlasíme.

Zdroj: 1News, Deadline, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat