TOP 5: Pět filmů roku 2024, na které se těšit


 Tohle by mělo vyjít.

V roce 2024 se samozřejmě chystá hromada projektů a naštěstí si asi nemusíme vybírat jen pár, na které se podíváme, ale pokud bychom měli zmínit několik, na které se opravdu těšíme, pak to bude tahle pětice.

5. Argylle: Tajný agent (premiéra 1. 2. 2024)

Hned druhý měsíc roku 2024 si pro nás chystá hodně zajímavou podívanou. Akční špionážní komedii od režiséra, který nás snad zatím nezklamal a to Matthew Vaughna a navíc s obsazením, které prostě vypadá parádně. Máme tu Henryho Cavilla, Catherine O´Hara nebo Samuela L. Jacksona a hromadu dalších skvělých herců. Je tak škoda, že se zatím o filmu mluví hlavně kvůli svéráznému sestřihu právě Cavilla.


4. Beetlejuice 2 (premiéra 5. 9. 2024)

Na druhý díl se čeká hodně hodně hodně dlouho a upřímně se trochu bojíme, jak dopadne pokračování naší oblíbené fantasy komedie, ale s ohledem na to, že se vrátí hned několik herců z jedničky (ke kterým se ale přidá pár zajímavých nováčků) a za kameru se postaví stejný režisér a to Tim Burton, převládá u nás optimismus a věříme, že to dopadne dobře.


3. Duna: Část druhá (premiéra)

Přiznáváme, že patříme k menšině, které přišla první Duna z roku 2021 řemeslně a herecky skvělá, ale z určitého důvodu nás nechávala emocionálně chladnými a měli jsme z ní neustále pocit, že jde jen ochutnávku velkých věcí, které se chystají v části druhé a trailery na ni opravdu vypadají, že se chystá epická a intenzivní podívaná, která bude stěží hledat konkurenci.


2. Krotitelé duchů: Říše ledu (premiéra 28. 3. 2024)

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) nebyli vůbec špatnou podívanou a tak nemáme důvod se netěšit i na další přírůstek do série nazvaný Krotitelé duchů: Říše ledu. Režie se sice ujme někdo jiný a to Gil Kenan, který má na kontě několik slušných, ale ne excelentních projektů, ovšem dosavadní materiály vypadají dobře a my tomu šanci rozhodně dáme.


1. Deadpool 3 (premiéra 25. 7. 2024) 

První Deadpool, který vzniká pro Marvelovské filmové universum, první film z Marvelovského filmového universa, který bude mládeži nepřístupný, první film z Marvelovského filmového universa s Wolverinem (Hugh Jackman) nebo snad to, že prý uvidíme další hromadu starých známých z marvelovských filmů, které vznikly pod hlavičkou Foxu? Tohle je jen pár důvod, proč se třetího Deadpoola nemůžeme dočkat.


Zdroj: Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat