TOP 5: Letošní seriálové novinky, které musíte vidět


 Na co se těšit v seriálových vodách?

Televize i streamovací služby nás i letos budou zásobovat hromadou projektů a ne všichni máme čas na to, abychom se podívali na kompletní nabídku. Je tak nutné si pečlivě vybírat, ovšem, co víme je to, že tyhle novinky si uniknout nenecháme. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT FILMŮ ROKU 2024, NA KTERÉ SE TĚŠIT

5. Gladiators (premiéra 13. 1. 2024 na BBC)

Američtí gladiátoři byli soutěží, kterou aktuálně už dospělá generace "žrala", i když pravdou je, že její zákulisí bylo docela divoké (viz dokument od Netflixu). To ale nemění nic na tom, že jsme si užívali souboje napumpovaných svalovců s "obyčejnými" lidmi a těšíme se na to znovu, novou verzi totiž nabídne BBC s tím, že to vypadá, že princip bude více méně stejný a my jsme za to rádi.


4. Dune: Prophecy (premiéra ke konci roku 2024 na HBO Max)

Seriál o mocném řádu žen Bene Gesserit to neměl lehké, ale zdá se, že bychom se ho letos mohli dočkat a my se těšíme na projekt, který nám odhalí víc o jednom z nejmocnějších uskupení z universa Duna a ukáže nám, proč je tak silnou a vlivnou entitou. Podle všeho se podíváme do doby o 10 000 let před události v knize Duna, takže je jasné, že se pro nás chystá pár překvapení.

3. Ripley (premiéra v roce 2024 na Netflixu)

Kniha Talentovaný pan Ripley od Patricie Highsmith se dočkala už filmové podoby, tentokrát se chystá seriálová, ve které se hlavní role ujme charismatický Andrew Scott. A podle všeho se chystá intenzivní a stylová podívaná plná zvratů a zrady s velmi působivým obsazením.










2. Problém tří těles (premiéra 21. 3. 2024 na Netflixu)

Knižní předloha od autora jménem Cixin Liu není lehkým materiálem k adaptaci, ale jak ukázala čínská seriálová verze, jde to. Nicméně doufáme, že adaptace od Netflixu bude ještě lepší a dočkáme se sci-fi lahůdky, která tu dlouho nebyla. A naděje tu je, za seriálem stojí tvůrci kultovní Hry o trůny.


1. Echo (premiéra 10. 1. 2024 na Disney+)

Jsme sami překvapeni, že z marvelovské série, která vypadala na propadák, se nakonec vyklubala podívaná, na kterou se opravdu těšíme. Jako první vznikne pod značkou Spotlight, ve které se Marvel bude soustředit na drsnější a dospělejší projekty a Echo ukazuje, že právě taková je - intenzivní, brutální a nekompromisní. Navíc budou uvolněny všechny díly první řady najednou a to se nám líbí.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat