Thor: Láska jako hrom - Vadí vám humor ve filmu, vraťte se ke komiksu, naznačil režisér


 Taika Waititi se vyjádřil ke kritice.

Thor: Láska jako hrom (2022) byl podle mnohých až příliš praštěný a humor podle nich nefungoval. A i představitel Thora Chris Hemsworth naznačil, že možná došlo k přílišnému utržení ze řetězu. Nyní se ke kritice vyjádřil režisér Taika Waititi:

"Je to neustálý boj, protože chci, aby mé filmy byly zábavné a chci, aby obsahovaly spoustu humoru - dělaly si legraci nejen z myšlenky vesmírného vikinga, ale také legraci z lidí. Jak se potácíme životem na této planetě. Komiks je velmi vážný a speciálně příběh Jane je intenzivní. A tak se v tom snažím najít humor, ale současně z toho mít emotivní příběh, což je vždy náročné. A s tím jsme se potýkali. Bojovali jsme s tím po celou dobu stříhání až dokud jsme film nedokončili. Natočili jsme vtipné scény o rakovině, natočili jsme tragičtější scény o rakovině. Někteří diváci opravdu milovali humorné momenty. Někteří opravdu chtěli, aby to bylo jako v komiksu. Ale víte, já vždy říkám, pokud chcete, aby to bylo přesně jako v komiksu, přečtěte si komiks. Musíte sem a tam změnit některé věci, když točíte film."

Některé věci ano, ale nemálo lidí mělo pocit, že změn bylo až moc a rádoby vtipný nádech filmu neslušel. Jaký je váš názor?

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat