Herci nejsou hvězdy, jejich postavy jako Thor nebo Kapitán Amerika jsou hvězdy, myslí si Tarantino. Co na to říká Evans?

 


(Ne)souhlasí?

Quentin Tarantino je rozhodně výrazný filmař a má někdy svérázné názory, například prohlásil následující:

SOUVISEJÍCÍ: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, ODPOVĚDĚL CHRIS EVANS NA TO, ZDA SE VRÁTÍ JAKO KAPITÁN AMERIKA

"Máte všechny tyhle herce, kteří se proslavili hraním těchto postav. Ale nejsou filmové hvězdy, že? Kapitán Amerika je hvězdou. Thor je hvězdou. Tím chci říct, nejsem první, kdo to tvrdí. Myslím, že to bylo řečeno už milionkrát... ale je to jako, víte... postavy z těchto sérií se staly hvězdami."

S tím někteří asi nebudou souhlasit, je určitě dost těch, kteří budou tvrdit, že bez herců by dané postavy nebyly tak úspěšné a oblíbené, ale mezi ně se neřadí představitel Kapitána Ameriky Chris Evans:

"To je krásné na tom, když pracujete na marvelovských filmech. Nikdy nejste v centru pozornosti. A to někdy ani v případě vašich vlastních filmů. Nedávno to řekl Quentin Tarantino a já na to reagoval, že má pravdu. Postava je hvězdou. Vy tam jste, ale necítíte váhu s tím spojenou."

Zajímavý názor a dá se o něm diskutovat, protože víme, že některé postavy ztvárnilo více herců a zatímco někdy to fungovalo, jindy ne, ale samozřejmě je pravdou, že bez dobře napsané postavy by ji měl problémy kvalitně ztvárnit i herec oscarových kvalit.

A to, že výrazně záleží i na herci si myslí kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který dodal, že si to někteří představitelé Avengers namlouvají a to včetně Chrise, ale že není úplně pravda, že je hvězdou postava.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat