Postr4datelní: Skoro se na to nedá dívat vs je to paráda, hlásají první reakce


 Tohle pověst sérii asi zachrání.

Série Postradatelní začala velmi dobře, brutální přepálená nekompromisní akce a spousta akčních ikon, to bylo receptem na úspěch. Třetí díl ale utlumil násilí a publikum z toho nadšené nebylo. Naštěstí čtvrtý díl se vrátil k přístupnosti R, která dovoluje intenzivní brutalitu, ale jak se zdá, ani to nepomohlo, protože první reakce jsou často nekompromisní. 

Velkou bolístkou je jedna z nejdůležitějších věcí a to je ústřední tým, který prý nefunguje a zachraňují to hlavně Jason Statham a Tony Jaa (a trochu překvapivě je zmiňována i Megan Fox), ale jinak divák nebude zrovna investován do toho, co hlavní tým bijců děje a jestli mu hrozí nějaké nebezpečí. 

Tak to alespoň oslní akce, ne? Bohužel, ani to nevyšlo. Několik scén je fajn, ale jinak se objevují stížností na to, že je akce hrozná a triky přinejlepším průměrné. I když, někteří z těch, kteří už film viděli tvrdí, že naopak akce není vůbec špatná a je mile krvavá.

Na čem se většina shodne, je to, že scénář je nepovedený. Ne, že by v "béčkových" akčních filmech hrál primární roli, ale děj je údajně hrozný, ale alespoň prý fungují hlášky.

Padají tak fráze jako to, že film připomíná něco, co bylo určeno přímo pro DVD v devadesátých letech minulého století.

Ale možná to nebude tak špatné, protože několik novinářů tvrdí, že jde o skvělou jízdu, i když by si ji člověk více užil jako teenager, ale i dospělý fanda žánru by neměl být zklamán. 

Je tak těžké soudit, jestli je film (ne)povedený, novináři se sami neshodnou (byť většina se přiklání spíše k negativnímu hodnocení), ale zatím to vypadá na zběsilou akční podívanou bez pořádného příběhu, ale s hromadou digitální krve. Jestli vám to stačí ke štěstí, pak na film můžete zajít do kina už dnes.

Zdroj: ComingSoon, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat