Lékař se vyjádřil k tomu, zda je možné, že Chris Hemsworth bere steroidy


 Jaký je jeho profesionální názor?

Chris Hemsworth měl vždy atletickou, ale nikterak mohutnou postavu. Kvůli roli Thora ale nabral výrazné množství svaloviny a v zatím posledním filmu byl opravdu "veliký" a samozřejmě se tak vyrojily spekulace, že to není jen díky konzumaci kuřecích prsou a tvrdé dřině v posilovně, ale že svou roli sehrály i steroidy. 

To Chris nikdy nepřiznal, ale vyjadřují se k tomu různí odborníci a nyní například lékař a profesor doktor Todd Schroeder. Právě ten se rozpovídal o tom, zda si myslí, že herci občas vsadí na tyhle pomocníky s růstem svaloviny:

"Alespoň krátkodobě. Řekl bych, že padesát až sedmdesát pět procent ano. Dnes se s něčím takovým počítá a odehrává se to pod dohledem lékaře a je to akceptováno. Spousta herců o tom nebude mluvit otevřeně, ale spolupracují s lékařem a odborníkem na výživu a trenérem a týmem. Není moudré, aby to nějaký herec dělal sám... V případě dlouhodobého užívání jsou tu obavy, ale v případě krátkodobého ne. Takže, když se připravujete na roli a dostanete zaplaceno několik desítek milionů dolarů, abyste vypadali určitým způsobem? Proč byste to neudělali pod dohledem lékaře? Vezmete si nějaké věci, které nejsou naturální, ale popoženou vaše tělo, aby vypadalo určitým způsobem a vy se stali známými..."

Schroeder se vyjádřil i přímo k Hemsworthovi:

"Vždy měl dobrou formu. Jeho rodina, jeho genetika, tohle všechno..., pokud bude posilovat, bude mít dobrou formu a tak to posunul na novou úroveň. Spousta lidí tvrdí, 'Oh, bere určitě steroidy.' A jaký je můj názor? Řekl bych, 'Ne, nebere."

Schroeder je odborník, ale určitě se najdou tací, kteří budou i tak tvrdit, že herec vsadil na steroidy. Ovšem pravdu zná jen Chris a jeho tým, ale i kdyby steroidy bral, tak doufejme, že je opatrný.

Zdroj: Vanity Fair, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat