The Toxic Avenger: Krvavá šílenost, kterou budete milovat, nebo nenávidět, tvrdí první názory o hororu s hvězdou Hry o trůny


 To bude něco.

Původní filmy Toxický mstitel jsou ujetosti, které nejsou pro každého, ale získaly si kultovní status. A zdá se, že něco podobného by se mohlo stát i remaku nazvaném jednoduše The Toxic Avenger.

V jeho případě je nutné poznamenat, že je skvěle obsazen, hlavní role se ujal Peter Dinklage, ale uvidíme i Kevina Bacona nebo Elijaha Wooda. Ovšem bez ohledu na zvučná jména jde očividně o řádně ujeté "béčké" v tom nejlepším slova smyslu. 

Tedy, jak pro koho. Kdo je ochoten přistoupit na záměrně šílený nádech filmu, bude nadšen, ten, kdo neví, do čeho jde, může být velmi překvapen. Podle prvních reakcí jde o ten typ projektu, který budete buď milovat, nebo nenávidět, ale nenechá vás chladným.

Připravit se máme na pořádnou, ale opravdu pořádnou porci brutality (samozřejmě řádně přestřelené), skvělé masky a obecně povedené vizuály. Je to onen druh hororu, který je tak přehnaný svou brutalitou, že je to (záměrně) zábavné.

Jeden z těch, kteří ho viděli, ho například přirovnal ke speciálním čarodějnickým epizodám seriálu Simpsonových. 

Chvála míří na Petera Dinklagea, který prý podává skvělý výkon (bez ohledu na to, že je skryt pod maskou) a užívá si to. Líbí se i Bacon.

No, rozhodně to bude film, o kterém se bude hodně mluvit, to je jasné. Někdo v dobrém, někdo ve špatném, ale diskutovat se o novém Toxickém mstiteli prostě bude. Nemilou zprávou je, že zatím nebyla stanoveno datum uvedení v širší distribuci.

Zdroj: X/CBM, Legendary Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat