The Last of Us: Nenáviděnou postavou si ve druhé řadě možná zahraje hvězda Marvelu. A co říká tvůrce na kritiku "gay obsahu"


 Novinky ze světa videoherního seriálu. 

Ve druhé řadě úspěšného videohrami inspirovaného seriálu The Last of Us se dočkáme také postavy Abby, která je (aniž bychom chtěli spoilerovat) jednou, nebo možná úplně nejnenáviděnější osobou z předlohy. A je možné, že už má svou představitelku. 

Objevily se spekulace o tom, že by ji mohla ztvárnit stále úspěšnější herečka Florence Pugh, kterou určitě znáte jako představitelku nové Black Widow v Marvelovském filmovém universu a také byla k vidění v historické hitovce Oppenheimer (2023)

Podle toho, co víme, byla už role obsazena, ale tvůrci zatím nechtějí potvrdit, kdo ji získal, nicméně právě Florence prý byla nabídnuta před aktuálně probíhající stávkou scenáristů a herců s tím, že ale údajně byla jednou z favoritek také Shannon Berry a je tedy možné, že nakonec se jako Abby představí ona. Musíme počkat, až konkrétní jméno odhalí filmaři.

Kromě toho se duchovní otec série Craig Mazin vyjádřil ke kritice třetí epizody první řady, která je obecně hodnocena jako špičková ukázka filmařiny, ale protože se zabývala homosexuální tematikou, někteří diváci na ní nenechali nit suchou a byť některá kritika byla relativně pochopitelná, jindy šlo o čirou homofobii. A co na to říká právě Mazin?

"Někteří lidé neměli rádi třetí epizodu, protože, no víte, protože v ní byl gay materiál. A svým způsobem se zpětně snaží přijít s [jiným a neurážlivým] vysvětlením proč. Jedna ze stížností, kterou jsem viděl, bylo: 'Oh, to je vata. Nikam to neposouvá příběh,' a já na to, 'Myslím, že tahle epizoda posunula příběh dál, než kterákoliv jiná epizoda, kterou máme,' a to z důvodu toho, že to není o příběhu, je to o postavě. Dopis, který zanechal Bill Joelovi dává energii zbytku seriálu."

Ať už s tím souhlasíte, nebo ne, pravdou je, že daný díl byl řemeslně zvládnut skvěle a herecky byl výtečný.

Premiéra druhé řady zatím nebyla stanovena. 

Zdroj: MyTimeToShineHelloIndiewire, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat