Zaklínač: Třetí řada je aktuálně nejsledovanějším seriálem na Netflixu, ale počet diváků je zklamáním



Rozloučení Henryho Cavilla není tak úspěšné, jak asi Netflix doufal.

Před pár dny byly zveřejněny poslední díly třetí řady Zaklínače, ve které se s rolí Geralta z Rivie rozloučil Henry Cavill a bylo slibováno sbohem ve velkém stylu. To je ovšem sporné, nemálo diváků bylo se třetí řadou nespokojeno a mluvilo se o tom, že sledovanost nebyla ve srovnání s předchozími řadami také žádná sláva. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ DIVÁCI DRSNĚ KRITIZUJÍ TŘETÍ ŘADU ZAKLÍNAČE?

Je na místě zmínit, že Netflix obvykle nezveřejňuje konkrétní čísla, ale ta monitoruje dle různých indicií například Samba TV a ta přišla s informacemi, že zbývající díly třetí řady na tom nejsou úplně skvostně. 

Zatímco první díl třetí řady si v průběhu prvních šesti dnů mělo pustit 1,1 milionu amerických domácností, v případě prvního dílu zbývajících epizod třetí řady to byla zhruba polovina a to 547 000, ovšem, bavíme se o čtyřech a ne šesti dnech, ale ani tak to není úplně přesvědčivé.

Na druhou stranu, je to dost, aby se Zaklínač vyšvihl na první příčku deseti aktuálně nejsledovanějších seriálů na Netflixu. 

Otázkou je, jestli je sledovanost pro Netflix dostatečně vysoká (i s ohledem na jistě vysoký rozpočet, například první dvě řady stály dohromady údajně skoro 320 milionů dolarů), aby byla čtvrtá řada jistotou. Přece jen, Netflix často ruší své série po druhé, nebo právě třetí řadě (a občas i ty, kterým původně chtěl dát ještě šanci).

Zdroj: Samba TV, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat