Barbie: Film si rýpl do fanoušků Snyderverse, nebála se režisérka, že je to naštve?


 Měla Greta Gerwig obavy?

Film Barbie (2023) si dělá srandu ze spousty věcí, nebojí se rýpat do ikonické panenky, firmy, která za ní stojí, ale i do jiných osobností a projektů, třeba do takzvaného Snyderverse. Jedna z Barbie (Alexandra Shipp) například pronese poté, co si uvědomí, že si prošla něčím podobným vymytí mozku:

"Bylo to jako sen, kdy jsem byla opravdu zapálené do sestřihu Justice League od Zacka Snydera."

Není tajemství, že někteří milovníci Snyderverse jsou velmi intenzivní a tak režisérka Barbie Greta Gerwig dostala otázku, zda se neobávala žertovat na tohle téma. Greta přiznala, že si není vědoma toho, jak bojovní umějí být fandové Snyderverse a dodala:

"Ani jsem si to pořádně neuvědomila. Ani jsem... důvodem je to, že v tomhle závodě nemám žádné koně, tohle jsem to pořádně nevěděla, věděla jsem ale, že se to řeší [Snyderverse]. Neznám všechny detaily. Je to něco, o čem mám lehké povědomí."

Je si tedy vědoma toho, že se něco kolem Snyderverse dělo a děje, ale nemá podrobné znalosti chování fandů Snyderverse. A snad se nebudou kvůli nevinnému vtípku příliš rozčilovat, byl to roztomilé rýpnutí, nic hrozného.

Zdroj: ComicBook, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat