Invicible: Jak je na tom filmová verze extrémně brutálního (a zábavného) komiksu?


 Seriál máme, co film?

Pokud jde o výtečný komiks Invicible, ten se dočkal animované seriálové verze, kdy druhá řada bude mít premiéru 3. 11. 2023 (speciální díl o Atom Eve je k dispozici už nyní), ovšem už v roce 2017 byl oznámen i hraný film. O tom ale v poslední době nebyly žádné zajímavější zprávy. Naštěstí se ozval tvůrce komiksu Robert Kirkman, který zní poměrně optimisticky:

"S tím, že se stávkuje a dějí se další věcí je to zpožděno a z dobrého důvodu. Všichni dělají skvělou věc, když se pokoušejí zajistit pro další generace to, aby byly schopny pracovat a prospívat a přežívat v téhle branži. Vše má pauzu, ale jedna věc, kterou vím, je to, že Universal je do toho velmi zainteresovaný a je to něco, na čem zatím pracujeme v zákulisí."

Upřímně na jednu stranu bychom rádi hraný film viděli, na té druhé se obáváme, že nebude snadné zachytit atmosféru komiksu / seriálu a dobře zpracovat jeho až groteskní brutalitu. Ovšem na filmu pracují Seth Rogan a Even Goldberg, kteří stojí za výtečnými komiksovými seriály Preacher a The Boys, které jsou také hrané a také velmi násilné a fungují na výbornou, plus se zmínění pánové podílejí i na seriálu Invincible, takže šance, že i film dopadne skvěle není rozhodně malá. 

Zdroj: ScreenRant, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat