The Marvels: Manželka Toma Hiddlestonea míří do MCU, co jí poradil představitel ikonického Lokiho?


 Jako pro ni měl radu?

Tom Hiddleston ztvárňuje v Marvelovském filmovém universu ikonického antihrdinu Lokiho a to už slušnou řádku let a ve slušné řádce projektů. A brzy se součástí marvelovského světa stane i jeho manželka Zawe Ashton, která ve filmu Marvels (premiéra 9. 11. 2023) ztvární záporačku Dar-Benn. 

A samozřejmě si o tom povídala i se svým manželem. Co jí řekl? To Zawe nyní prozradila:

"Vedlo to k některým neuvěřitelným rozhovorům o jeho zkušenosti pramenící z toho, že je součástí téhle značky více než dekádu. Jedna z hlavních věcí, kterou jsem si z našich rozhovorů odnesla bylo, 'To, co vložíš do Marvelu, to dostaneš zpátky.' Řekl mi, 'Když do toho půjdeš s otevřeným srdcem a skvělou pracovní morálkou a jednoduše budeš chtít fandům nabídnout neuvěřitelný zážitek, budeš mít na natáčení sama neuvěřitelný zážitek.' Opravdu mi v tomto ohledu dodal sílu."

Postavu Dar-Benn obestírá tajemstvím s ohledem na to, že se v komiksu jednalo o muže, který se stal později spoluvládcem impéria Kree, je jasné, že v případě hrané verze dojde k určitým změnám. Stále půjde o členku  národa Kree, ale jinak o postavě moc nevíme. Uvidíme, co s ní mají tvůrci v plánu. 

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat