Aquaman 2: Po katastrofálních testovacích promítáních se tvůrci snaží dělat, co mohou, proběhly už třetí přetáčky. A z filmu byl vystřižen Batman

 

Netopýří muž tam nebude. 

Po testovacích projekcích DC komiksovky Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 21. 12. 2023) se proslýchalo, že se publiku projekt vůbec, ale vůbec nelíbil. Dalo se tak čekat, že dojde k dotáčkám a přetáčkám, což se také stalo, ovšem v červnu prý proběhlo už jejich třetí kolo a to není úplně běžné. Tvůrci očividně měli, co napravovat a je otázkou, jestli na to stačí tři kola přetáček, ale doufejme, že ano. 

SOUVISEJÍCÍ: FOTOGRAFIE Z VYSTŘIŽENÉ SCÉNY Z FLASHE, VE KTERÉ BYL BATMAN

Přece jen, jde o jakési rozloučení s takzvaným Snyderverse, kdy se DC vydá novým směrem a bude více méně ignorovat to, co bylo předtím. Ovšem, tohoto rozloučení se nezúčastní Batman. Původně se měl ve druhém Aquamanovi objevit jako Netopýří muž Michael Keaton, následně vyšlo najevo, že Batmana uvidíme, ale v podání Bena Afflecka (film měl původně vyjít před Flashem a účast Keatona mohla být matoucí). Ani to už dál neplatí, podle všeho byla tahle postava z filmu úplně odstraněna. 

Podle některých zdrojů působily předchozí sestřihy chaoticky a přispěla k tomu i účast Batmana a kromě toho prý nové vedení nechce slibovat něco, k čemu nedojde (původně se předpokládalo, že se Batman ujme jakési mentorské role v případě dalších hrdinů z DC). 

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat