Secret Invasion: Herečka si je v podstatě jistá, že šokující smrt byla koncem pro její postavu


Nevypadá to na návrat. POZOR, SPOILERY!!!

V prvním dílu marvelovské série Secret Invasion/Tajná invaze došlo v závěru k překvapivému momentu, kdy byla zastřelena Maria Hill (Cobie Smulders) s tím, že jsme sice přímo neviděli to, že by zemřela, ale vypadá to tak. 


Což mnohé zaskočilo, protože Maria Hill je na jednu stranu oblíbenou postavou, na tu druhou nebyl dosud její potenciál využit a čekalo se, s ohledem na to, že byla Cobie výraznou součástí propagačních materiálů k seriálu, že se to změní a v Secret Invasion dostane zasloužené množství prostoru. 

Nezdá se ale, že k tomu dojde a vyjádření Cobie to také příliš nenaznačuje:

"Chci tím říct, že jsem nevěděla, že jsem ve Spider-Manovi mimozemšťanem. Nyní existuje Multivesmír, takže je vše možné. Ale jsem si v podstatě jistá, že je to konec."

Takový konec ale není příliš chválen, což je patrné z online reakcí. I na to sympatická herečka zareagovala:

"Věřím Marvelu, že v případě příběhu dělá to, co si myslí, že je nejlepší. Cítím se špatně, pokud jsou reakce [fanoušků] negativní a nelíbí se jim to, ale myslím, že je na tom i něco pozitivního. Byli opravdu propojeni s příběhem a záleželo jim na postavách. To je krásné a úžasné."

Mluví se ale o tom, že se Maria vrátí ve filmu Marvels (premiéra 9. 11. 2023). Ovšem, to Cobie nepotvrdila a dodala:

"Mariina smrt je velmi reálná a je to šokující a působí to velmi lidsky. Byl to smutný den."

Doufejme, že Mariu ještě uvidíme. Její komiksová předloha sehrála důležitou roli v několika výrazných komiksových linkách a je jednou z postav, jejichž potenciál Marvel rozhodně nevyužil.


Zdroj: Vanity Fair, Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat