Lovec Kraven: Sony má ještě stále naději, trailer na spin-off ke Spider-Manovi mile překvapil. Je překvapivě zábavný a brutální


Zatím jsem opatrní, ale vypadá to dobře.

Pokud jde o to, jak Sony využívá licence na marvelovské postavy, pak má mírně řečeno velké rezervy. Venom (2018) byl slušný, ale takový Morbius (2022) se zrovna nepovedl. Sony ale zkouší štěstí dál a to třeba s filmem Lovec Kraven, který se zaměří na neblaze proslulého lovce (Aaron Taylor-Johnson), který v komiksu zkoušel získat jako trofej například i Spider-Mana.

Co v minulosti mile překvapilo, bylo oznámení, že film bude mládeži nepřístupný a trailer ukazuje proč. Digitální krve je něm požehnaně. Brutalita nepůsobí tak lákavě, jako například v Loganovi (2017), ale má něco do sebe a ke Kravenovi se násilí hodí. 

Aaron byl dobrou volbou pro hlavní roli, některé akční scény jsou fajn a jistě potěší to, že si Kraven oblékne i svůj legendární "chlupatý" oblek, ale přiznáváme, že určité momenty v našem případě trochu evokovaly zmíněné Morbia. Ale doufejme, že finální produkt bude výrazně kvalitnější. 

Premiéra je naplánována na 5. 10. 2023.


Zdroj: Sony Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat