Chris Hemsworth prozradil, který díl Thora je jeho nejoblíbenější


 Asi tušíte.

Kvalita filmové série Thor je kolísavá, to není tajemstvím. Některé filmy se povedly, některé ne. A pokud byste se zeptali Chrise Hemswortha, tedy představitele titulní role na to, který díl je jeho oblíbený, jeho odpověď vás asi nezaskočí:

"Ohh, to je těžké. Ragnarok byl myslím mým nejlepším zážitkem. A Thor 1, protože to bylo poprvé, kdy jsem hrál tuhle postavu a odstartovalo to mou marvelovskou kariéru a svým způsobem celou mou kariéru. Takže si jich obou velmi vážím a mám rád i ty další dva. Další dva byly také fantastické."

Na tom se s ním mnozí neshodnou, ale pro něj mají samozřejmě jinou hodnotu s ohledem na to, že v nich hrál hlavní roli. A nezapomněl ani zmínit další marvelovské projekty:

"A všechny film Avengers byly nezapomenutelné a šílené. Nemyslím si, že někdo z nás tušil, co se stane. Mám pocit, že jsme všichni dělali naše sólové filmy. Netušili jsme, zda natočíme další sólový film, natož, že budeme součástí Avengers."

Ovšem sólovky uspěly a Marvelovské filmové universum se začalo rozrůstat. Je ale otázkou, zda v něm bude dál působit Thor, zatím nevíme o konkrétních plánech na jeho návrat a po chladném přijetí Láska jako hrom (2023) těžko říct, jaká je pravděpodobnost.

Zdroj: British GQ, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat