Flash: Herec natočil cameo, ale nakonec místo něj byly použity speciální efekty


 Zajímavé rozhodnutí.

Ve filmu Flash (2023) bylo k vidění několik zajímavých cameo rolí včetně Nicolase Cage v roli Supermana (jak možná víte, měl vzniknout film Tima Burtona, kde by Cage hrál právě tuhle komiksovou legendu). 

SOUVISEJÍCÍ: NĚKTEŘÍ LIDÉ POVAŽUJÍ CAMEO VE FILMU FLASH ZA NEUCTIVÉ

Ovšem, některé z cameo rolí vznikly s pomocí digitálních triků. To je pochopitelné u herců, kteří už bohužel nejsou mezi námi, ale na tuhle metodu se vsadilo i u některých osobností, které jsou stále s námi. Dobře, pořád můžeme operovat s tím, že například neměly čas, ale to neplatí pro zmíněného Cage, který své cameo natočil, ovšem tvůrci se nakonec rozhodli zvolit speciální efekty (a řekněme si to rovnou, ty nebyly úplná sláva). 

Režisér Andy Muschietti prozradil následující:

"Mluvili jsme s Nicolasem a rozhodli jsme se natočit ho v kostýmu. A tak jsme vytvořili kostým, který byl stejný jako ten, který vytvořil návrhář pro nenatočený [film] Superman Lives, což by byl skvělý film, ale nikdo ho neviděl, protože nevznikl." 

Ovšem, vysvětlení, proč nebylo použito hrané cameo, ale digitální nebylo poskytnuto. Snad měli filmaři rozumné důvody, ale plno lidí asi kroutí hlavou s ohledem na zmíněnou (ne)kvalitu triků.

Zdroj: The Playlist, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat