Flash: Tak tohle fakt ne, některým lidem se vůbec nelíbí digitální cameo ve filmu. Je prý neuctivé


 Proč jsou proti tomu?

Ve filmu Flash (2023) bylo k vidění několik cameo rolí s tím, že šlo i o herce, kteří už bohužel nejsou mezi námi. Vsadilo se tak na digitální triky, což není až tak výjimečné, ale v případě jedné role se strhla vlna negativních reakcí. 

Konkrétně se bavíme o herci jménem George Reeves, který ztvárnil Supermana v seriálu Adventures of Superman. A obecně řečeno na tom asi není nic špatně, jde o poctu, ale je tu jedno ale. Podle některých je totiž problematické to, že herec v roce 1959 spáchal sebevraždu (bylo mu teprve 45 let) a údajně kvůli tomu, že trpěl depresemi způsobenými i tím, že mu role Supermana spíše uškodila, protože se obával, že se stane "hercem jedné role".

Některým lidem tak přijde velmi nevhodné, aby se "objevil" znovu jako postava, která mu způsobila takové problémy a navíc s použitím neúplně doladěných speciálních efektů. 

Je samozřejmě otázkou, jestli je to neuctivé, "oživit" roli, kterou ve finále nechtěl herec dál hrát, to už je na zvážení každého. Ale objektivně řečeno, triky by podle mnohých ještě péči potřebovaly, nejsou zrovna doladěné.

Ovšem, na obranu tvůrců vystoupil třeba známý režisér a geek Kevin Smith, který si nemyslí, že jde o poctu a ne urážku. Co myslíte vy?

Zdroj: Twitter, Rolling Stones, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat