Tohle ji nezničí. Samuel L. Jackson vystoupil proti trollům útočícím na představitelku Captain Marvel


 Brání Brie Larson.

Brie Larson to nemá snadné, když bylo například oznámeno, že ztvární hlavní roli v marvelovce Captain Marvel (2019), následovala lavina online útoků. A ano, někomu jako herečka nemusí sedět, ale mnoho vyjádření bylo daleko za hranicí přijatelné kritiky. 

Herečky se zastalo několik kolegů a to včetně Samuela L. Jacksona, který se s ní objevil v několika projektech, takže ji dobře zná. A právě Samuel se k nepříjemné situaci vyjádřil znovu:

"Nedopustí, aby ji něco z toho zničilo. Tihle inceloví frajírkové (incel je označení pro někoho, kdo je v nedobrovolném celibátu a kdo intenzivně nesnáší ženy, pozn. redakce), kteří nenávidí silné ženy nebo skutečnost, že je feministkou, která má názor a nebojí se ho vyjádřit? Všichni chtějí, aby ostatní byli takovými, jakými chtějí, aby byli. Ona je tím, kým je a je ohledně toho upřímná."

Samuel pak zmínil to, jak oddaná a pracovitá je a jak bylo řečeno, on o tom musí něco vědět, spolupracovali už na několika projektech. A pokud Samuel někoho chválí, už to něco znamená.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat