Captain America 4: New World Order - Žádná pestrobarevná rádoby vtipná podívaná, tohle bude vážnější než novější marvelovky

Naznačil to tvůrce.

V poslední době je spousta marvelovských projektů velmi odlehčených a ne všichni diváci jsou z toho nadšení a volají po návratu projektů ve stylu Captain America: Občanská válka (2016). Zdá se, že se jim to splní. Ať už v případě seriálu Secret Invasion (premiéra 21. 6. 2023) nebo čtvrtého dílu Captain America s podtitulem New World Order. Producent Ramsey Avery k němu totiž dodal následující:

"Záměrem je být velmi realistickými, ujistit se, že to působí jako něco, co se ve světě opravdu děje. Takže je to určitým způsobem v mnoha ohledech odlišné speciálně ve srovnání s nejnovějšími [marvelovskými] projekty. A je to velmi promyšlená volba a je fascinující a vzrušující. A přináší to spoustu odlišných otázek."

Jde bezesporu o dobrou zprávu, že se bude nový Kapitán Amerika držet při zemi a bude umírněnější, takže žádné bizarní digitální postavy a dimenze plné pestrobarevných lokací. 

Film má naplánovanou premiéru na 2. 5. 2024.

Zdroj: Collider, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat