Aquaman 2: Bylo těžké sledovat, co se děje v DC Universe, neustále jsem musel dělat úpravy, přiznal James Wan


 Nebylo to snadné.

Cesta filmu Aquaman and the Lost Kingdom na stříbrná plátna není snadná, došlo k několika přesunutím data premiéry a proslýchá se, že testovací projekce nedopadly úplně dobře. Naštěstí tvůrci mají prostor provést menší či větší změny a to se také děje. I když režisér James Wan prozradil, že k nim docházelo z jiného důvodu, než byla (ne)kvalita původních sestřihů DC komiksovky:

"Musel jsem dělat úpravy neustále. DCU (DC Universe, pozn. redakce) si prošlo množstvím různých verzí a jedna z věcí, která byla na tomto filmu náročná, bylo sledovat, co se děje. Naštěstí, universum Aquamana je poměrně vzdálená od zbytku světa. Vydáme se do množství různých podvodních království, která nemusejí být propojena s tím, co se děje v ostatních filmech a s dalšími postavami, takže v tomto ohledu jsme samostatným [filmem]. Takže můžu odvyprávět můj příběh vlastním způsobem, aniž bych byl příliš ovlivňován, ale současně musím mít na paměti to, co se děje."

Situace kolem DC světa je opravdu matoucí a nezbývá než doufat, že nové vedení najde pro tohle universum trošku konzistentnější směr. A jak do něj bude, nebo nebude zapadat nový Aquaman, to teprve uvidíme. Premiéra je naplánována na 21. 12. 2023.

Zdroj: THR, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat