Žádné mystické síly, Zack Snyder chtěl, aby Wonder Woman měla stejný původ schopností jako Superman

Nečekaná volba.

Zack Snyder se na DC Universu dál nepodílí, ale pokud by tomu tak bylo, měl svérázné plány. Například, pokud jde o Wonder Woman (Gal Gadot). V komiksu jsou její schopnosti darem antických bohů s tím, že její otec je vládce řeckých bohů Zeus (původně byla Wonder Woman stvořena z hlíny a schopnosti jí darovali bohové, pozdější verze operuje s tím, že jde o biologického potomka Dia a královny Amazonek Hippolity), ovšem Snyder zvažoval kontroverzní alternativu:

"Celá tahle věc s Areem a Diem... [Zvažovali jsme, jak by] Zeus mohl případně být z Kryptonu. Takže schopnosti Wonder Woman... asi tušíte, kam tím mířím. Protože celá tahle věc zda je to o magii a bozích nebo ne... Je tu varianta, kdy byste si řekli, 'Řekl bych, že je to skvělé.' Ale je tu také více vědecký aspekt. Je na tom vystavěna patologie ve stylu, 'Odkud přišli bohové? O čem to je?' Docela jsme si s tím pohrávali."

Je otázkou, jak by fandové na podobný přístup reagovali. Přece jen, udělat z Wonder Woman někoho, kdo má, stejně jako Superman, předky na Kryptonu je odvážné, ale jde to výrazně proti komiksovému originu. Není jasné, jak by to diváci přijali. To už se ale asi nedozvíme, Snyder s DC dál nespolupracuje a vydal se vlastní cestou.

Zdroj: LadyJenevia, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat