Padouch ze třetích Strážců Galaxie je zatím ten nejkrutější vůbec


 Diváci k němu rozhodně nebudou cítit sympatie.

Pro některé záporáky z Marvelovského filmového universa mohou mít lidé určité pochopení. Ať už je to jejich motivace nebo cíl, je pro ně často možné najít menší či větší porozumění. To ale zřejmě nebude případ záporáka jménem High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), který sice na oko prezentuje to, že chce zdokonalit galaxii, ale podle všeho je pravda jinde, nesnáší všechny a všechno. 

Podle tvůrce Strážců Galaxie, kde se High Evolutionary představí, Jamese Gunna, jde o extrémně krutého padoucha, který v tomto ohledu zatím nemá v Marvelovském filmovém universu konkurenci:

"Tenhle chlapík támhle hraje nejkrutějšího padoucha z MCU, kterého kdy uvidíme. Takže uvidíte, jak negativní dopad bude mít na jeho malého kamaráda Rocketa."

A představitel High Evolutionary Chukwudi Iwuji rozhodně neměl v plánu hrát svou postavu tak, aby pro ni diváci měli nějaké sympatie:

"Chci tím říct, že často v tomto universu, pokud jde o padouchy, přestaneme vnímat, že jsou to záporáci, protože se snažíme najít způsob, jak je udělat sympatickými. Ale tohle je něco, o čem jsme s Jamesem věděli, že nechceme udělat."

A byť obvykle lidé nejsou fandové zloduchů, kteří jsou jen temní a krutí a nemají lidskou stránku, občas je i tohle na místě. 

Film Strážci Galaxie: Volume 3, ve kterém se High Evolutionary představí, bude mít premiéru 4. 5. 2023.

Zdroj: ExtraTV, BlackTree TV, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat