Začalo natáčení Deadpoola 3. Potvrzena role Daniela Craiga v Doctor Strange 2. A ve Flashovi bude velmi velmi velmi nečekané cameo

 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Všichni asi napjatě čekáme třetího Deadpoola (premiéra 7. 11. 2024), protože ten bude prvním dílem, který vznikne plně pod dohledem Marvelu a ne pod hlavičkou Foxu (tuhle firmu zakoupil Disney, kterému patří i Marvel). A dobrou zprávou je, že se začalo natáčet. V teď už smazaném příspěvku na Instagramu to potvrdil herec Stefan Kapicic, který ztvárňuje mutanta jménem Colossus.

Koho si měl zahrát Daniel?

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) měl mít cameo i Daniel Craig. Mluvilo se o tom, že měl ztvárnit Baldera, nevlastního bratra Thora a člena Illuminátů. A to nyní potvrdila Elizabeth Olsen (Scarlet Witch). Nakonec k tomu ale nedošlo a složení Illuminátů bylo jiné, než bylo původně v plánu. 

Překvapivé cameo

Ve filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) se dočkáme slušného množství cameo rolí (byť pořád není jasné, koho přesně uvidíme, informace se mění) a jednu z nich bude mít i Nicolas Cage. To potvrdil sám režisér Andy Muschietti, který prozradil to, že Cage ztvární... Supermana. 

Půjde jen o cameo, ale Andy si práci s hercem nemůže vynachválit a popsal ho jako velkého komiksového fandu a milovníka Superman. A jak asi víte, je to i symbolické, protože se před poměrně dlouhou dobou připravoval film Superman, kde měl Cage ztvárnit hlavní roli. Realizace se ale nedočkal. Nakonec tak zabralo pár desítek let, než si Cage mohl rudou kápi vyzkoušet. 

Zdroj: Josh Horowitz, Esquire Middle Earth, DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat