Obsazení Downeyho jako Iron Mana bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v historii Hollywoodu, myslí si šéf Marvelu


Kevin Feige je z toho nadšen. 

Kariéra Roberta Downey Jr. nebyla před rokem 2008 úplně ideální. Potýkal se s drogovými problémy a pracovně se mu příliš nedařilo. Ale pak byl obsazen jako Tony Stark/Iron Man a nejen, že to změnilo jeho život, ale také to výrazně napomohlo k úspěchu celého Marvelovského filmového universa. 

Toho si je vědom i kreativní prezident Marvelu Kevin Feige, který k tomu dodal následující:

"Myslím si, že to pravděpodobně bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v historii Hollywoodu a všichni máme dobré i špatné dny a vzpomínám si, že v případě pozdějších filmů jsme během 15. výročí mluvili o tom, že tu byly i špatné dny a řekl jsem, 'Roberte, tenhle zmatek by tu nebyl, pokud by nebylo tebe (smích)' Tím jsem chtěl říct, že by neexistovalo studio, pokud by nebylo jeho a (režiséra prvního Iron Mana Jona Favreaua, pozn. redakce)."

Je pravda, že bez prvního Iron Mana těžko soudit, jak by vypadalo Marvelovského filmové universum nebo, jestli by vůbec vzniklo. Tony je extrémně populární postavou a mnozí tak doufají, že se vrátí, ale oficiální potvrzení zatím nezaznělo. A možná je to dobře, odešel na vrcholu.

Zdroj: YouTube, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat