Třetí Strážci Galaxie si vedli dobře, ale ne tak dobře jako dvojka. Ve filmu měl být původně jiný mocný padouch. A které cameo jste asi přehlédli?


 Komiksové střípky.

Premiéra Strážců Galaxie: Volume 3 (2023) je za námi a film si vede dobře, ale podle očekávání premiérové tržby nepřekonaly druhý díl, který si během prvního víkendu ze severoamerických kin odnesl 146,5 milionů dolarů. Trojka má 116 milionů dolarů. Zbytek světa ovšem přidal 168 milionů dolarů, což je velmi dobrý výsledek. Zatím má tedy marvelovka na kontě nějakých 282 milionů dolarů a to je padesátý nejlepší mezinárodní startovní víkend v historii. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA DOJEMNÉ TŘETÍ STRÁŽCE GALAXIE

Jak asi víte, ústředním padouchem ve třetích Strážcích byl děsivý High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), ale jak prozradil tvůrce filmu James Gunn, určitou dobu zvažoval, že záporákem bude typický protivník Fantastické čtyřky Annihilus. To ale z neprozrazených důvodů nevyšlo. Ovšem, určitě se v budoucnosti tohoto záporáka dočkáme.

Není asi třeba připomínat, že Gunn má rád camea a několik jich bylo i v jeho aktuální marvelovce, ale jedno jste možné nezaznamenali. Řeč je o Petu Davidsonovi, který ztvárnil strážce zmíněného High Evolutionary v jedné z akčních scén. A jak asi víte, Pete si zahrál v jiném projektu Gunna a to skvělém Sebevražedném oddílu (2021).

Zdroj: BoxOfficeMojo, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat