To si ze mě k*rva děláš srandu, reagoval James Gunn na kritiku třetích Strážců. A co si upřímně myslí Affleck o režii Zacka Snydera


 Komiksové střípky.

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) sice mají typické aspekty známé z předchozích dvou dílů, ale současně jde asi o nejdramatičtější a nejtemnější podívanou ze série. Je tak asi logické to, že tvůrce Strážců Galaxie Jamese Gunna zřejmě vytočila výtka jednoho z diváků, která zněla: "Chlape, proč jsi s tímhle [dílem] hrál na jistotu?"

Na to James reagoval: "To si ze mě k*rva děláš srandu," a jak bylo řečeno, je pochopitelné, že ho to zaskočilo, protože třetí Strážci jsou svým způsobem odvážným projektem, kdy se Gunn nebál zkusit určité věci odlišným způsobem. 

Affleck o Snyderovi

Obdiv fandů týkající se Zacka Snydera je velký a někdo by řekl až zaslepený, protože byť je to vizuální mág, některé jeho projekty nejsou režisérsky úplně vypilované. Ale co si o jeho režii myslí Ben Affleck, který hrál v jeho filmech Bruce Waynea/Batmana, ale současně je sám oceňovaným režisérem? 

"...je to jedna z krásných věcí na Zackovi a jeho přístupu a to, že pracuje na základě instinktu, rozhodně a velmi sebevědomě a je to velmi uklidňující věc mít režiséra, u kterého si řeknete, 'OK, on ví, kam směřujeme a já ho budu následovat."

Během rozhovoru Affleck zmínil to, že je Snyder velmi intuitivní a to i při výběru herců a nutno říct, že ve většině případů to, že sází na instinkty minimálně v castingové oblasti funguje. 

Zdroj: Instagram, Full Circle, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat