Superman: Legacy - Favoritem na hlavní roli je prý ten, po kterém fanoušci volají už nějakou dobu


 Asi tušíte?

Aktuálně probíhá castingový proces pro film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) a ujasněme si to, že zatím není jasné, kdo by se mohl mladým Mužem z oceli stát, ale údajně má společnost DC Studios vytipovaných několik herců a podle některých zdrojů je favoritem někdo, koho by fandové v téhle roli rádi viděli (tedy ti, kteří už se oklepali z odchodu Henryho Cavilla) a to David Corenswet. Podle nových informací ho v nejbližší době čekají kamerové testy a vypadá to nadějně. 

Další zprávy mluví o tom, že Nicholas Hoult by mohl ztvárnit neblaze proslulého protivníka Supermana, tedy Lexe Luthora, ovšem například znalec branže Justin Kroll to rozporuje s tím, že Hoult je kandidátem na Clarka Kenta, ne na Luthora. Navíc Kroll tvrdí, že DC ještě zdaleka není u konce s výběrem hlavní role.

Co se týče Lois Lane, pak jsou prý v užším výběru herečky Rachel Brosnahan, Emma Mackey, Samara Weaving a Phoebe Dynevor a podle všeho velmi oslnila Brosnahan, ale zatím nebylo zřejmě učiněno finální rozhodnutí. 

Pokud jsou výše uvedená jména byť je z části pravdivá, pak se tvůrcům musí nechat, že zvažují zajímavé herce a herečky a zatímco někteří působí jako očividná volba, jiní ne, ale to nemusí být špatná věc. Uvidíme, pro koho se nakonec DC rozhodne a držíme jim i nám palce, aby to byla dobrá volba. 

Zdroj: THR, Twitter, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat