Venom 3: Možná se ví, kdo bude záporákem ve třetím dílu, má spojitost s Iron Manem

Kdo by to mohl být?

Druhý Venom (2021) se podle některých úplně nepovedl, ale tržby skoro 507 milionů dolarů stačily na to, aby byl schválen vznik třetího dílu. V jeho případě bylo nově vyšlo najevo, že by měl mít pracovní název Orwell, což samozřejmě může odkazovat na proslulého spisovatele, ale jako pravděpodobnější se jeví, že by mohlo jít o náznak toho, že ve filmu uvidíme komiksového padoucha Orwella Taylora. 

Orwell byl v komiksu generálem americké armády, jehož syn Hugh byl zabit právě Venomem. To vedlo k tomu, že Taylor zformoval skupinu vojáků a dalších trénovaných jedinců, kterým poskytl speciální brnění založená na ukradené technologii Iron Mana. Tým pak začal používat jméno Jury a jeho cílem bylo zabít Venoma. 

O to se několikrát neúspěšně pokusili (a zatáhli do toho i Spider-Mana), nakonec tak změnili pole působnosti a spojili síly s organizací Life Foundation, což je korporace, kterou jsme mohli vidět už v prvním filmu Venom. Orwell jako padouch třetího dílu by tak dával smysl.

Uvidíme, jestli se to potvrdí, nicméně aktuálně se spíše řeší to, jak stávka scenáristů poznamená začátek natáčení, které je naplánováno na nejbližší dobu. 

Zdroj: The Cosmic Circus, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat