Strážci Galaxie: Volume 3 - Film měl být hlavně příběhem Groota a Rocketa

A kolik by mohl během prvního víkendu vydělat?

Tvůrce Strážců Galaxie James Gunn se nechal slyšet v tom stylu, že třetí film je hlavně o Rocket Racconovi (Sean Gunn/Bradley Cooper), ale podle všeho tu byla i možnost, že nepůjde o právoplatný třetí díl, ovšem spin-off věnovaný právě Rocketovi a jeho parťákovi Grootovi (Vin Diesel). Ovšem, jak se zdá, tohle se nelíbilo Marvelu a nakonec tedy vznikl právoplatný třetí díl. Gunn k tomu poznamenal:

SOUVISEJÍCÍ: PADOUCH ZE TŘETÍCH STRÁŽCŮ JE ZATÍM TEN NEJKRUTĚJŠÍ V MARVELOVSKÉM FILMOVÉM UNIVERSU

"Vždy jsem si myslel, že se to bude týkat třetího filmu, protože jsem předpokládal, že musíme odvyprávět příběh Petera Quilla jako první a poté příběh Rocketa. Myslím, že jedinou otázkou bylo to, jestli to bude film Rocketa a Groota, nebo to budou Strážci Galaxie 3, protože původně jsem plánoval udělat Rocketův a Grootův [film]."

Je asi dobře, že jsme se dočkali klasické trojky, protože si to Strážci zaslouží a kdoví, třeba dojde i na zmíněný spin-off, ale ten už nebude pod dohledem Gunna, který odešel k DC.

A jaké se vlastně očekávají tržby v případě Strážců Galaxie: Volume 3? Podle analytiků by to mohlo být během premiérového víkendu v severoamerických kinech 120 milionů dolarů, což je o cca 26 milionů více, než měla jednička, ovšem o 26 milionů méně, než s čím odstartovala dvojka. Za pár dnů uvidíme, jestli byl odhad finančních expertů správný.

Zdroj: io9, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat