Až uvidíte film Flash, zapomenete na Ezrovo chování, věří tvůrce. A Denzel Washington odmítl velkou roli v marvelovce

Komiksové střípky.

Zanedlouho a to 15. 6. 2023 se dočkáme premiéry filmu Flash a pokud jste o první názory, většinou chválí, byť některé mluví o zběsilém chaosu. A další komplikací pro tvůrce může být to, že hlavní hvězda Ezra Miller v minulosti řešil nemalé množství problémů se zákonem. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA KOMIKSOVKU FLASH

Ovšem, jeden z tvůrců Paul Austerberry, který se stará o produkční design věří, že až lidi film uvidí, zapomenou na to, jaká pověst herce provází, protože Ezra byl prý práci velmi oddaný. 

Je pravda, že spousta lidí asi neřeší to, co herci dělají ve svém soukromém životě, ale současně je dost těch, kteří si myslí, že není úplně v pořádku to ignorovat. Je otázkou, jak se zachová DC Studios, kdy firmy často nechtějí dál spolupracovat s někým, kdo je poměrně problematický. Rozhodnutí ale podle všeho ještě nepadlo a jistě bude záležet na tom, jak si Flash povede v kinech.

Denzel k MCU nechce

Většina herců asi doufá, že je dříve, nebo později osloví Marvel s nabídkou a není asi moc těch, kteří by ji odmítli (a pokud to udělají, tak obvykle proto, že doufají, že dostanou v Marvelovském filmovém universu v budoucnu větší roli). Ale jsou i tací, kteří o něco podobného nemají zájem. A zdá se, že mezi ně patří i Denzel Washington

Podle znalkyně branže Grace Randolph herec odmítl velkou záporáckou roli ve filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025). Řeč je pravděpodobně o postavě jménem Galactus, u které se aktuálně mluví o tom, že by ji mohl ztvárnit Antonio Banderas. Je tedy možné, že Denzel nabídku odmítl a byl osloven právě Antonio. Proč do toho Washington nešel, to aktuálně není známo.


Zdroj: CBC, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat