Přestalo se pracovat na marvelovce Thunderbolts. A představitel elfa ze seriálu Pán prstenů je mohl být Adamem Warlockem


 Stávka scenáristů si vybrala další daň. 

Marvelovka Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024) vypadá velmi zajímavě. Půjde totiž o odpověď na Sebevražedný oddíl od DC, kdy bude v centru dění tým padouchů a antihrdinů. Ovšem, bohužel i přípravy tohoto filmu poznamenaly aktuálně probíhající stávka scenáristů a po seriálu Wonder Man a filmu Blade (premiéra 5. 9. 2024) jsou Thunderbolts dalším marvelovským projektem, který musí počkat na to, až se situace vyřeší. 

Přípravy probíhající v Atlantě byly na neurčito zastaveny a není jasné, kdy se znovu rozběhnout. Ale snad ne příliš pozdě a nebude poznamenáno datum premiéry.

Mohl z něj být Adam Warlock

Ismael Cruz Córdova je jednou z hvězd kontroverzního seriálu Pán prstenů: Prsteny moci a byť někteří lidé na téhle podívané nenechají nit suchou, tak Ismael objektivně řečeno odvedl velmi dobrou práci. A jak sám prozradil, mohl být součástí další ikonické značky. Byl totiž jedním z kandidátů na postavu marvelovského Adama Warlocka, kterou ale jak víme nakonec dostal Will Poulter

Ovšem, herec jednal s Marvelem o více rolích, takže je možné, že ho dříve, nebo později uvidíme v Marvelovském filmovém universu. Není jasné, v jaké roli by to mohlo být, ale pokud by si Ismael mohl vybrat, pak by to byl White Tiger. O jeho filmové premiéře ale nejsou zatím oficiální zprávy, takže těžko říct, jak moc je to reálné.

Zdroj: DeadlineVariety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat