Flash: Skvělé první reakce a to, že jde o asi poslední přírůstek do Snyderverse zřejmě nestačí, zájem o vstupenky je překvapivě malý


 Odhady tržeb klesly o neuvěřitelnou polovinu.

Flash (premiéra 15. 6. 2023) zřejmě bude jakousi symbolickou tečkou za takzvaným Snyderverse a zatím film provázejí poměrně pochvalné první názory. Obě tyto skutečnosti mohly být motivátorem pro diváky, proč vyrazit do kina. 

Ovšem, zdá se, že to nemusí být tak žhavé, jak to původně vypadalo. Nejdříve byly premiérové tržby v severoamerických kinech odhadovány v rozmezí 115 až 140 milionů dolarů, ovšem nyní se mluví spíše o 70 milionech dolarů a to s ohledem na to, že začal předprodej vstupenek, což je poměrně dobrý indikátor zájmu o daný projekt. 

Samozřejmě se může hromada lidí nahrnout do sálů bez předchozího nákupu lístku, případně se vlna zájmu může zvednout v následujících dnech s pokračující propagační kampaní, ale bylo by velkým překvapením, pokud by se Flash přiblížil k oněm původně zmiňovaným 140 milionům dolarů. 

Na druhou stranu, existují komiksové filmy, které začaly s podobnou částkou a nakonec vydělaly pořádnou sumu. Naděje tedy ještě existuje, ale zatím to nevypadá úplně dobře, což je zvláštní s ohledem na to, jak hlasité je volání po návratu Snydeverse, ale zájem o asi poslední přírůstek do něj je zatím překvapivě malý. 

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat