Má to rasistický podtext, naznačila právnička Jonathana Majorse. Herci teoreticky hrozí až rok vězení za napadení


 Herec vypovídal před Zoom.

Jistě víte, že byl Jonathan Majors obviněn z napadení mladé ženy (zřejmě jeho partnerky), ovšem jeho právnička Priya Chaudhry stále trvá na jeho nevině, tvrdí, že dodali důkazy, které herce očistily a označuje celou situaci za hon na čarodějnice. 

Kromě toho přišla s dalším poměrně rázným vysvětlením toho, co se děje:

"Nyní jsme obdrželi ještě další video důkaz o jeho nevině, ale váháme s tím, zda se o něj podělit ze strachu z toho, že dá okresní státní zástupce tip dané ženě, aby opět změnila svůj příběh. Systém trestního soudnictví je přesycen explicitními a implicitními předsudky. Když pan Majors ukázal bělošskému policistovi zranění, která mu daná žena způsobila, ten se mu  vysmíval do obličeje, že pokud by došlo na pohlavek, nezlomil by si svůj prst. Nikdo z bělošských přítomných policistů nevyšetřoval napadení pana Majorse. A co je horší, okresní státní zástupce ani nenaznačil, že by měl záměr vznést obvinění proti dané ženě nebo jen vyšetřil, kde je pravda."

Tohle jsou poměrně závažná obvinění, která narážejí na to, že přístup policistů a okresního státní zástupce k Majorsovi je ovlivněn barvou jeho pleti a otázkou je, jestli je to moudré s ohledem na to, že dál probíhá vyšetření a teoreticky řečeno může herec skončit na rok ve vězení nebo může dostat tři roky veřejně prospěšných prací. 

Nejnovější informace mluví o tom, že Majors už vypovídal a to skrze Zoom. Mělo jít o krátký hovor, který ale očividně ke stažení obvinění nevedl, nebo o to nejsou zatím žádné informace. Dá se tedy tušit, že vyšetřování bude dál pokračovat.

Zdroj: CMB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat