Flash: Pokud vznikne druhý díl, pak s Ezrou Millerem, potvrdil režisér


Bez ohledu na problémy by Andy Muschietti chtěl Ezru zpátky.

Brzy se dočkáme premiéry dlouho plánované sólovky Flashe (premiéra 15. 6. 2023) s tím, že to zatím vypadá, že experti neočekávají rekordní tržby. Nicméně, pokud by se odhady analytiků mýlily a film by vydělal tolik, že by to "zaručilo" vznik dvojky, režisér Andy Muschietti by chtěl chtěl zpět Ezru Millera bez ohledu na to, že ho v posledních letech provází právní problémy a obvinění z různých přestupků a dokonce trestných činů:

SOUVISEJÍCÍ: ZÁJEM O VSTUPENKY NA FLASHE JE PŘEKVAPIVĚ MALÝ

"Nemyslím si, že by tu byl někdo, kdo by zvládl ztvárnit tuhle postavu jako oni (Ezra se identifikuje jako nebinární, pozn. redakce). Ostatní ztvárnění téhle postavy jsou skvělá, ale konkrétně v případě vize téhle postavy excelují v tom, co dělají. A jak jste řekli, jsou tu dva Barryové, což působí jako by tahle postava byla pro ně přímo stvořena."

Upřímně řečeno bychom se ale příliš neupínali k představě toho, že bude pokračování. Přestože se v minulosti mluvilo o tom, že už se připravuje a i kdyby tržby byly lepší, než se předpokládá, nové vedení DC Universe se očividně chce odpoutat od takzvaného Snyderverse a bylo by překvapením, pokud by na Flashe chtělo navázat a to bez ohledu na to, že ten má restartovat DC Universum. 

Zdroj: The Playlist, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat