Rychle a zběsile: Další spor na obzoru? Vin Diesel prý není nadšen z Jasona Momoy


 S Rockem už jsou na tom asi lépe, ale vše zřejmě nebude úplně sluníčkové. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Už roky se řeší to, že Vin Diesel a Dwayne "Rock" Johnson nebyli během natáčení Rychle a zběsile velcí kamarádi a nakonec to vyústilo v to, že Johnson odešel z hlavní série a raději natočil spin-off bez Diesela. 

Poměrně dlouhou dobu byli mezi pány takzvaně dusno a byť se zdálo, že už se vztahy neurovnají, zřejmě se situace změnila, protože se Rock objevil v Rychle a zběsile 10 (2023).

Ovšem, zdá se, že Diesel má aktuálně problém s někým jiným. Kým? Jasonem Momou. Jeho záporák je obecně zmiňován jako nejlepší aspekt jinak průměrně hodnoceného desátého dílu "zběsilé" série a to se údajně Vinovi nelíbí. 

Cítí se prý trapně, protože je Momoa vyzdvihován jako nejpovedenější věc na filmu značky, kterou Diesel vybudoval.

Podle znalce branže (který nepřekvapivě nechtěl být jmenován) si je Momoa vědom toho, že je aktuálně v kurzu a také si je vědom toho, že na něj Diesel může žárlit a není úplně nadšen z toho, že se prý Diesel snaží poštvat proti Jasonovi veřejnost s tím, že tvrdí, že právě jeho "over the top" herecký výkon desátému dílu uškodil (což si recenzenti nemyslí, naopak to zmiňují jako asi největší klad filmu).

Samozřejmě je nutné brát tyhle informace s rezervou a je pravděpodobné, že veřejně oba pánové budou tvrdit, že mezi nimi není zlá krev (i když Rock dal jasně najevo, že mu Diesel nevoní), ale vypadá to, že Vin je typickým příkladem toho, jak to dopadá, když jsou dva kohouti na jednom smetišti. 

Zdroj: RadarOnline, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat