Strážci Galaxie: Volume 3 - Bez Gunna by to nedávalo smysl, s ostatními herci jsme si připravili plán, nechaly se slyšet hvězdy filmu


 Bez Gunna prostě ně. 

James Gunn dlouho spolupracoval s Marvelem, ale poté byl na určitou dobu vyhozen kvůli nevhodným (ale také poměrně starým) statusům na sociálních sítích. Následně byl ale přijat a mohl tak natočit speciál Strážců Galaxie (2022) a třetí díl Strážců Galaxie (premiéra 4. 5. 2023). 

Ovšem, pokud by Marvel nedal tvůrci další šanci, zdá se, že by herci nechtěli dál Strážce natáčet:

"Neuměli jsme si představit, že by třetí Strážce režíroval někdo jiný... Nedávalo by to vůbec smysl. Tím chci říct, James změnil můj život. Budu mu navždy vděčná," nechala se slyšet představitelka Mantis Pom Klementieff.

Dokonce se zdá, že hvězdy téhle marvelovské série byly připraveny organizovaně vzdorovat, pokud by nebyl zpět povolán Gunn:

"My jako obsazení jsme spolu mluvili... a vytvořili jsme plán. Všichni jsme byli zajedno, opravdu jsme to bez něj nechtěli udělat," poznamenala Karen Gillan (Nebula). 

A co na to říká představitel Star-Lorda Chris Pratt?

"Upřímně, je divoké, jak se to vyvrbilo... Bylo to bolestivé. Ale chce to skutečnou moudrost porozumět v podobně bolestný moment tomu, co může být požehnáním."

Sám Gunn prozradil, že za ním stáli i někteří vysoce postavení pracovníci Disneyho a Marvelu, třeba sám jeho šéf Kevin Feige

Nakonec to dopadlo dobře, Gunn mohl dokončit svou vizi pro Strážce, než se následně přidal ke konkurenci jako nový spolušéf DC Studios.

Zdroj: Empire Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat