Další problém pro představitele Kanga, kvůli chování od něj odešel jeho PR a manažerský tým


 Jonathanu Majorsovi se zrovna nedaří. 

Hvězda Jonathana Majorse začala v nedávné minulosti rychle stoupat, když se stal součástí Marvelovského filmového universa, kde ztvárňuje Kanga. Ovšem, před pár dny se objevila zpráva, že byl herec zatčen za napadení mladé ženy (údajně jeho přítelkyně). 

Sice byl následně propuštěn, ale obvinění nebyla stažena. Hercova právnička ovšem trvá na jeho nevině a dokonce byly zveřejněny zprávy mezi Majorsem a jeho údajnou obětí, ale nakonec se zdá, že hercovi příliš nepomohly, ba právě naopak. 

A aby toho nebylo málo, nyní vyšlo najevo, že s Majorsem ukončila pracovní vztah talentová agentura Entertainment 360 a PR tým z Lede Company. S těmi dlouhodobě spolupracoval, ale se jejich cesty rozešly a vysvětlením je "hercovo chování".

Není to poprvé, co něco takového zaznívá. Ozvalo se několik osob, které mají Jonathana znát a ty také tvrdí, že jeho přístup není zrovna ideální. 

Pokud jde o reakci Disneyho, respektive jeho společnosti Marvel, ten měl prý schůzku se zástupci Majorse, ale jen, aby vyřešili případný další postup, k žádném konkrétnímu rozhodnutí zatím dojít nemělo. Dá se očekávat, že firma vyčkává a bude reagovat podle toho, jak se bude situace vyvíjet. 

Ovšem, tvůrci filmu na motivy knihy  The Man in My Basement takto trpěliví zřejmě nejsou, protože vyšlo najevo, že Majors v něm dál hrát nebude.

Zdroj: CBM, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat