Proč propadl Shazam 2? Warner Bros. si myslí, že za to může i restart DC Universe. A z filmu Flash prý zmizely odkazy na Snyderverse

 


Komiksové střípky.

Shazam! Hněv bohů (2023) si nevedl tak, jak se předpokládalo a příčiny mohou být a jsou různé. Ale podle nových informací to Warner Bros. Discovery částečně přičítá i tomu, že nová šéfovská dvojice DC Studios James Gunn a Peter Safran naplánovala restart DC Universe. 

SOUVISEJÍCÍ: NEČEKANÁ CAMEO VE FILMU FLASH

To podle Warner Bros. Discovery vedlo k tomu, že diváci částečně ztratili zájem o projekt, který do tohoto rebootu nespadá. Ovšem, společnost dál věří, že pánové zvládnou vyslat DC Universe úspěšným směrem.

Je ale jasné, že Snyderverse pomalu ale jistě končí a byť se nedávno objevily zprávy, že z filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) nakonec nezmizela camea Henryho Cavill a Gal Gadot jako Supermana a Wonder Woman, nyní přišel znalec branže KC Walsh s informací, že z očekávané komiksovky byla odstraněna většina odkazů na Snyderverse.

S ohledem na to, že se očividně zprávy z různých zdrojů liší nám asi nezbude nic jiného, než si jednoduše počkat na premiéru a přesvědčit se na vlastní oči.

Zdroj: The Wrap, Twitter, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat