Další útok na šéfa DC. Tentokrát se nelíbí, že má své oblíbené herce (což je ale asi logické, ne?)


 James Gunn si neoddechne.

Když se stal James Gunn novým spolušéfem DC Studios, někteří diváci se do něj pustili, protože to byl právě on, kdo společně se svým kolegou Peteram Safranem oznámil změnu směru DC Universe. A někteří milovníci Snyderverse za to na něm nenechali nit suchou. 

Následně mu bylo vyčítáno, že do DC projektů obsazuje svou manželku (která v nich ale hrála už před jeho jmenováním) a nedávno byl zase kritizován za to, že propaguje svou marvelovku Strážci Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023), i když pracuje pro DC.

A aby toho nebylo málo, nyní někteří lidé brblají, že má své herecké favority, které často obsazuje. Co na to Gunn?

"Ano, mám své oblíbené profesionální herce, se kterými jsme v minulých letech pracoval, lidi, jejichž hlasu a stylu rozumím a kteří rozumějí mému stylu psaní - a nemusím jim vysvětlovat svůj přístup stále dokola. Takhle tahle práce funguje."

Tohle už je opravdu velmi zvláštní výtka. Je přece logické, že chce člověk spolupracovat s tím, s kým má dobré zkušenosti a to není amorální ani ve filmové branži. Zdá se tedy, že v případě odpůrců Gunna platí to, že kdo chce psa bít, hůl si vždy najdete. 

Bylo by asi na místě nechat ho ukázat, co má s DC v plánu a pak teprve vynášet hodnocení a kritizovat, pokud to bude na místě. 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat