Přepište historii, v marvelovce zazní první F*ck


 A pronesl ho Star-Lord.

Už párkrát to vypadalo, že v projektech od Marvelu zazní slovo F*ck/F*cking, ale zatím z toho vždy sešlo. Ovšem, v nové upoutávce na Strážce Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) toto slovo (byť bylo vypípnuto) pronesl Star-Lord (Chris Pratt). A pokud se to objeví i ve finálním sestřihu, pak půjde o první čistě marvelovský projekt, ve kterém něco takového zazní. 

A stále si film může udržet přístupnost PG-13. Je to výjimečné, ale občas to ve filmech s touto přístupností je použito, nicméně se musí filmaři krotit, což potvrdil sám tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"Můžete to ve filmu s přístupností PG 13 použít jen jednou. A právě proto to nebylo plánované - řekl jsem Chrisovi, aby to tam přidal až na place a daný moment to udělalo vtipnějším, takže jsme to tam nechali."

Proč ne. Samoúčelné vulgarismy obvykle nefungují, ale pokud jste viděli daný klip z filmu, tak to opravdu přidalo na humornosti daného momentu. Navíc, díky tomu budou třetí Strážci první marvelovkou, kde to zazní na plná ústa. A i to je způsob, jak se zapsat do historie.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat