"Já jsem Groot." Opravdu dostal Diesel skoro 55 milionů dolarů za roli Groota?

Co na to režisér.

Groota ve filmech od Marvelu namlouvá Vin Diesel a řekněme si to tak, jak to je, nejde o příliš náročnou roli, když neustále opakuje totožnou věku. Proto mnohé zarazila informace, že herec dostává zhruba 13 milionů dolarů za jeden film (celkově to má být neuvěřitelných 54,5 milionů dolarů).

To ale tvůrce Strážců Galaxie James Gunn vyvrátil. Ten to okomentoval jednoduše a to, že to není pravda, ale samozřejmě konkrétní částku nezveřejnil. 

Nicméně se dá tušit, že bude výrazně nižší než zmíněných 13 milionů dolarů. Podobná suma je možná v případě, kdy někdo namlouvá hlavní postavu ve "velkém" animáku, ale to většinou znamená, že pronáší mnohem více vět a ve více variantách než to, co dělá Diesel. 

Například Chris Evans dostal za animák Rakeťák (2022) částku 10 milionů dolarů, ale jeho role byla výrazně větší, než má Diesel v marvelovkách. 

Těžko předpokládal, že se na veřejnost dostanou oficiální čísla, pokud jde o roli Groota, ale bylo by velkým šokem, kdyby to bylo alespoň blízko zmíněným 54,5 milionům dolarů.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat