Pokud Jonathan Majors kvůli obviněním skončí jako Kang, Marvel už má údajně vyhlídnutého nástupce


 O koho jde?

Není to tak dlouho, co vyšlo najevo, že byl představitel marvelovského padoucha Kanga Jonathan Majors zatčen za napadení ženy (na 99 % jeho přítelkyně). Herec byl z vazby propuštěn a jeho právnička tvrdí, že je obětí spíše on, ale zatím nejsou zprávy o tom, že by byla obvinění stažena a někteří lidé z minulosti Jonathana se vyjádřilo v tom smyslu, že tohle chování pro ně rozhodně není překvapivé. 

Bylo to očekávatelné, že Marvel začal situaci řešit, ale zatím se mluvilo jen o tom, že se sešel se zástupci herce, aby se pobavili o různých možnostech, jak pokračovat dál. 

Nyní se ale objevily (ze strany Marvelu nepotvrzené) zprávy, že Marvel samozřejmě počítá i s tím, že Jonathan mohl jako Kang skončit a podle znalce branže Jeffa Sneidera by se jim jako jeho nástupce líbil někdo jako herec Damson Idris (Sněží!).

Jeff ale dodal, že neslyšel nic o tom, že by v případě Majorse jako Kanga došlo k nějakému posunu, zdá se, že Marvel zatím vyčkává na to, co se bude dít, protože aktuálně nemám žádné zprávy o změnách v jeho případu. 

Zdroj: The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat