Hra na oliheň: Druhá řada bude větší, o pomstě a ví se, kdy se bude natáčet. A zřejmě opravdu vznikne americký remake pod dohledem výtečného tvůrce

Pár zajímavostí o kultovní sérii.

První řada Hry na oliheň/Squid Game se pro Netflix stala obrovským hitem a získala si miliony fandů po celém světě. Těm jistě udělalo radost oznámení o tom, že bude druhá, na kterou se ale stále ještě čeká. Nyní jsme se ale alespoň dozvěděli to, kdy se pravděpodobně padne první klapka. 

Představitel hlavní role Gi-Huna Jeong-jae Lee prozradil následující:

"Druhá řada Hry na oliheň se začne natáčet toto léto a natáčet se bude pravděpodobně deset měsíců. Na první řadě jsme pracovali také zhruba deset měsíců, ale došlo ke zdržení způsobeným covidem-19. Ale s ohledem na to, že druhá řada bude větší, zabere pravděpodobně více času její dokončení. Jak jsme viděli na konci první řady, hlavním námětem bude pomsta a klíčovou postavou, která kontrolovala práci na hrách byl v první řadě Byeong-heon Lee, takže to vypadá, že my dva budeme ústředními postavami následujícího příběhu. Je to popravdě poprvé, co budu pracovat s Byeong-heon Leem. No, pracovali jsme  v minulosti na dramatu White Nights 3.98, ale neměli jsme žádnou společnou scénu."

Kromě toho se v minulosti začalo mluvit o tom, že se dočkáme amerického remaku, což naopak některé lidi vyděsilo (a není divu s ohledem na to, jak často dopadají americké verze kultovních projektů) a zdá se, že k tomu opravdu dojde. Alespoň to tvrdí znalec branže Jeff Sneider, který ale přišel s jednou dobrou zprávou, produkovat by měl David Fincher, který je specialista na temné a mrazivé thrillerové podívané. Další informace o remaku zatím nejsou dostupné. 

Zdroj: The Hot Mic Podcast, Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat