Jsi šéf DC a propaguješ marvelovku, prskají někteří lidé. Jak na to reaguje James Gunn?

 


Co na to říká?

James Gunn roky pracoval na marvelovských Strážcích Galaxie, poté se ale objevily jeho staré statusy ze sociálních sítích a byl propuštěn. Na chvíli si odběhl k DC, ale následně se vrátil k Marvelu. Ovšem, aby to bylo ještě komplikovanější, byla mu nabídnuta pozice spolušéfa DC Studios (spolu s Peterem Safranem). To Gunn přijal, ale v případě Marvelu ještě neproběhla premiéra filmu Strážci Galaxie: Volume 3, která se odehraje 4. 5. 2023 a jelikož jde v případě Gunna o poslední projekt od Marvelu, na kterém pracoval, samozřejmě ho propaguje. To se ale nelíbí některým lidem, kteří brblají, že je jednou z hlavních tváří DC a přesto pomáhá zvýšit povědomí o marvelovce. Jak na to reaguje Gunn?

"To je naprosto jasné. Jak už jsem řekl mnohokrát, strávil jsem posledních dvanáct let svého života na tvorbě filmů Strážci. Znamenají pro mě všechno. A když jsem se přidal k DC všichni ve WBD (firma Warner Bros. Discovery, pod kterou DC projekty spadají, pozn. redakce) věděli & očekávali & podporovali to, že budu na sto procent podporovat náš finální film, když bude zveřejněn."

Ostatně, bylo by neférové se nyní vykašlat na Strážce, když právě ti výrazně pomohli Gunnovi s jeho kariérou. A pokud o tom jeho nový zaměstnavatel ví, pak je vše v pořádku. 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat