Seriál Agent Carter by si dnes vedl lépe, myslí si šéf televize. A trailer na The Marvels má extrémní množství disliků


 Komiksové střípky.

V roce 2015 měl premiéru marvelovský seriál Agent Carter, který byl stylovou retro podívanou se skvělou Hayley Atwell v hlavní roli. Bohužel se ale dočkal pouze dvou řad, protože sledovanost nebyla úplně excelentní. Šéf stanice ABC Paul Lee, na které projekt běžel, si ale myslí, že pokud by série vyšla dnes, vedla by si lépe:

"Podívejte, nezapomínejte na to, že strukturálně to bylo v době, kdy byly marvelovské filmy a marvelovská televize odděleny. Takže si myslím, že jedním z důvodů pro to, že by si dnes vedl [seriál] lépe by bylo díky platformě, na které by běžel. A pasoval by k nim [ostatním projektům na streamovací službě Disney+] skvěle. Ale i tak to byl skvělý nástin toho, kam by měla marvelovská značka směřovat a bylo to pro všechny velmi užitečné."

Dodal také, že jak Agent Carter, tak Agents of S.H.I.E.L.D. se ukázaly být pro společnost Disney velmi přínosnými.

Není vyloučeno, že by se Agent Carter mohla vrátit, ale zatím se o vzkříšení jejího seriálu nic neví, což je škoda, protože jde o postavu s velkým potenciálem.

The Marvels dostávají za uši

Dalo se čekat, že některým nebude projekt The Marvels (premiéra 9. 11. 2023) vonět. Hlavními hrdinkami jsou tři ženy s různou barvou pleti. A ukázalo se, že někteří opravdu budou vřískat o tom, že je to příliš "woke" a kritizovat v podobném stylu. Což se také stalo, stačí se podívat do komentářů pod první upoutávkou. 

A také na poměr liků a disliků, který je byl v době psaní článku nějakých 400 tisíc liků vs 365 disliků, což je nepříjemný rekord v případě teaseru. 

Přiznáváme, že ani nás upoutávka nenadchnula, působí na nás moc komediálně, na druhou stranu, viděli jsme mnohem horší trailery, takže současná situace nám nepřipadá úplně fér. 

Kromě toho, testovací projekce prý dopadly dobře, takže možná ti, kteří přejí filmu neúspěch budou z hodnocení a tržeb The Marvels zklamáni, protože bez ohledu na jejich snahu, aby projekt propadl si tahle marvelovka může vést skvěle.

Zdroj: The Wrap, CB, ABC/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat